Viiniä jäillä

KUOHUVIINIÄ TYYLILLÄ – NAUTI VIILEÄSTI JÄILLÄ

J.P. Chenet toi vuonna 2014 markkinoille virkistävän uudenlaisen tavan nauttia viiniä – jäiden kera isosta viinilasista. Jäät korostavat makujen hedelmäistä aromikkuutta ja hapokkuutta tehden niistä tasapainoiset ja raikkaat kokonaisuudet. Tapa saavutti heti suuren suosion viininystävien keskuudessa. Niin suuren, että J.P. Chenet päätti tuoda markkinoille toisenkin jäiden kera nautittavan kuohuviinin Ice Edition Demi-Secin rinnalle, roseekuohuviinin Sparkling Rosé Ice Edition Demi-Secin.
Uutta! J.P. Chenet Ice Edition nyt myös 20cl pikkolopullona. Täydellinen valinta kesän ja kevään juhliin.

J.P. CHENET SPARKLING ROSÉ ICE EDITION DEMI-SEC

on viini herkullisen helmenhohtoisessa pullossa. Sen mansikkainen tuoksu ja puolikuiva maku hurmaa roseekuohuviinejä suosivia ympäri maailmaa.
Alkon tuotenumero: 522447 (75 cl)

J.P. CHENET ICE EDITION DEMI-SEC

on Suomen valloituksen tehnyt kuohuviini, johon ihastuttiin varauksetta heti sen lanseerauksen jälkeen. Loistava valinta iloisiin yhteisiin hetkiin, juhliin ja piknikille. Tyylikäs pullo on varsinainen huomionherättäjä, ja se sopiikin erinomaisesti vaikkapa tuliaisiksi vierailuille, tupaantuliaisiin,
valmistujaisiin jne.
Alkon tuotenumero: 598777 (75 cl)
Alkon tuotenumero: 944623 (20 cl), saatavilla tilausvalikoimasta. Monet Alkon myymälät pitävät näitä tilausvalikoiman tuotteita myymälöissä, mutta voit myös tilata sitä haluamaasi myymälään tästä.

Oikea tapa chilling Viini

Chilling viiniä tänä iltana, mutta ei tarpeeksi aikaa? Saatat tarvita tätä listaa tänä iltana. Listasimme tapoja jäähdytetä viini nopeasti. 

Pullo JP Chenet jäähdytetty viini on yksi parhaista tavoista nauttia tuotteestamme, koska viinin asettaminen jäälle voi pilata hyvän maun. Jää sulaa ja se laimentaa viinin maun ja aromin. 

Ja mukaan Ruth Spivey, tunnettu viini tuntija, “Putting jääkuutioita hyvin tehty, tasapainoinen viini vain jäähtyä se alas on laiska”. Siksi jäähdytys viini on oikea tapa jäähtyä viiniä eikä pilata maku samaan aikaan.

Tämä luettelo koostuu nopeista ja helppoja tapoja auttaa sinua nauttimaan viiniä ja selvittää, miten sinun pitäisi tehdä oikea JP Chenet jäähdytetty viini oman puolueen tai päivämäärä yö.

Viinipullon upotus jäätäimpäriin jäällä ja suolalla

  • Tämä on yksi vanhimmista temppuja kirjassa, mutta se auttaa, jos etsit nopea tapa chill viiniä ja sinulla ei ole jääkaappia. Mutta on tiede mukana tässä yksinkertaisessa tempussa ja se on suolaa. Koska kun laitat suolaa jäähän se laskee jäätymislämpötila vettä, joka vilunväristykset viiniä nopeammin. Tämä on myös halpa tapa jäähdyttää sinut viiniä.

Käärimällä viinipullo märkä ja kylmä pyyhe

  • Toinen temppu ihmisille ei ole jäähdytyslaitetta, kylmän pyyhkeen asettaminen viinipullon ympärille auttaa pitämään viileänä tarjoillessaan niitä ystävillesi. Varmista vain, että pyyhe on jääkylmä, kun kääri sen ympärille, koska se ei välttämättä jäähdytä, jos sinulla on pyyhe. Ja pyyhe voi myös toimia kahvana tarttumaan viiniin paremmin.

Pakastettujen viinirypäleiden pudottaminen viiniin.

  • Sanoimme aiemmin, että jään asettaminen pilaa viinisi, mutta pakastettujen viinirypäleiden pudottaminen toimii myös erinomaisena tapana jäähdyttää se. Sitä voidaan käyttää myös esteettisenä, kun tarjoilet sitä vieraillesi, koska se lisää väriä viinillesi. Voit myös syödä viinirypäleet viinin juomisen jälkeen.

Jätä se jääkaappiin

  • Tämä on kaikkein perusasia, mutta yksi vaikeimmista asioista. Saatat ajatella, että tämä on perustavaa laatua, mutta viinin asettaminen liian kauan jääkaappiin saattaa pilata maun ja koostumuksen. Siksi sinun pitäisi laittaa se jäähdytysyksikön alimpaan osaan tunti ennen tarjoilua.

On monia tapoja viilentää viiniä, ja tiedämme, että sen tarjoaminen voi olla hankalaa. Toivomme, että tämä artikkeli voi auttaa sinua pitämään puolueesi tyylikkäästi ja nauttimaan JP Chenet -jäähdytetystä viinistä.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa