SATU – ALL YOU NEED IS WHITE

SATU – ALL YOU NEED IS WHITE

VINKIT KESÄJUHLIEN KATTAUKSEEN – RENTOA JA LUONNONLÄHEISTÄ

Rakastan juhlien järjestämistä ja erityisen mukavaa se on kesällä, kun juhlat voi järjestää ulkona! Pitkän syys- ja talvikauden jälkeen tuntuu ihanalta hääräillä ulkosalla kesän tuoksujen äärellä Suomen kesän valoisuudesta nauttien. Vehreä luonto toimii upeana taustana juhlille kuin juhlille ja luonnon antimia on mukava hyödyntää myöskin kattauksen loihtimisessa. Kesäjuhliin kuuluvat rentous ja luonnonläheisyys. Nämä inspiroivat itseäni ja senpä vuoksi halusin tuoda näitä elementtejä myös järjestämieni kesäjuhlien kattaukseen.

Kaunis kattaus on puoli ruokaa. Kivoista yksityiskohdista ei halua tinkiä edes ulkokattauksissa. Sää tuo kuitenkin omat haasteensa ja varsinkin täällä rannikolla tuulee melko usein. Niinpä laitoin pellavaliinan painoiksi muutaman kiven, jotka toimivat samalla kätevästi ns. paikkakortteina. Juhlavieraiden nimet kirjoitin kivien kylkiin liidulla. Kesäjuhliin (ja etenkin lähestyvään keskikesän juhlaan) kuuluvat saumattomasti koivunoksat. Nappasin muutaman oksan oman takapihan koivuista ja asettelin ne pöydän keskiosaan kauniin kesäistä sävyä kattaukseen tuomaan. Pellavaisten lautasliinojen koristeeksi taitoin muutaman orvokin kukkasen. Näin kattaus yhdistyy siellä täällä piharuukuissa kukkiviin kesäkukkasiin.

Valkovihreästä kattauksesta nousevat kivasti esiin näyttävät ja kauniit juhlajuomapullot: J.P. Chenet Sparkling Rosé Ice Edition Demi-Sec sekä J.P. Chenet Ice Edition Demi-Sec. Nämä kruunaavat juhlan kuin juhlan ja ovat muuten kiva vieminen kesäisiin juhliin! Koska seura ja tarjoilut ovat enemmän kuin kohdillaan, ei kukaan kiinnitä huomiota pöytäliinan muutamiin ryppyihin tai ympärillä pörrääviin ampiaisiin. Pöydän ympärillä viihdytään ehkä pikkutunneille asti, jolloin yöttömään yöhön oman tunnelmansa tuovat valkoiset kynttilät. Kesä on tässä ja nyt!

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa