Roseet

J.P. CHENET ICE ROSÉ

Roseeviinien valloittava valtiatar hurmaa niin maullaan kuin värilläänkin. Kesäisen pirteä, jäätävän herkullinen.

Rypäleet: Grenache, Cinsault
Väri: vaaleanpunainen
Tuoksu: herkullinen, ilmeikäs, punaisia marjoja
Maku: puolimakea, keskihapokas, persikkainen, vadelmainen, kevyen mausteinen

Uudenlainen seurusteluviini. Tämä kuplaton rosee maistuu parhaimmalta jäiden kanssa.

Alkon tuotenumero: 941867 (75 cl)

Ruusuviini: erilainen mutta herkullinen 

Etsitkö lisätietoja ruusuviinistä? Tämä saattaa olla artikkeli sinulle, koska puhumme tästä. 

Kun sekoitat punaista ja valkoista, saat vaaleanpunaisen. Ja voit sanoa, että vaaleanpunainen väri on yksi hauskimmista väreistä, koska se näyttää kuplivalta ja onnelliselta. Siksi jopa viininvalmistajat tekivät ruusuviinistä, jotta juomamme olisivat hauskoja. 

Ruusuviiniä ei valmisteta sekoittamalla valkoista ja punaviiniä, kuten monet uskovat. Tänään opetamme sinulle, miten JP Chenet -ruusuviini valmistetaan ja kuinka se maistuu herkulliselta. 

Kuinka ruusu saa värinsä?

Eri rypälelajikkeita, kuten Pinot Noir, Syrah, Grenache, Merlot, Malbec, Cabernet Sauvignon, Tempranillo, Sangiovese ja Zinfandel, käytetään usein ruusuviinin valmistuksessa. Ruusuviinin valmistamiseksi punaisia ​​rypäleitä liotetaan rypälemehussa lyhyen ajan, kuten 3 päivän ajan, jotta viinin väri olisi tavallista vaaleampi. 

Kuohuviini-ruusuviini on yksi tämän ajan nopeimmin kasvavista viineistä. Mutta tällaiset viinit valmistetaan erilaisista rypälelajikkeista kuin ruusuviini. Se käyttää punaisten ja valkoisten rypäleiden sekoitusta täydellisen ruusunsa saavuttamiseksi. 

Ruusuviinin maku 

Ruusuviiniä voidaan pitää hienovaraisempana kuin tavallista punaviiniä, koska sillä on vaalea väri. Se muistuttaa mansikan, kirsikan ja vadelman tuoreutta sitrushedelmien ja vesimelonin kanssa. Erilaiset ruusuviinit voivat olla erittäin kuivia tai hedelmäisiä. Jos haluat täydellisen maun palettisi, sinun on haettava tuottajasta riippuen. Mutta täällä JP Chenetissä meillä on erilaisia ​​ruusuviiniä, joita voit juoda. 

Nopeat faktat ruususta

Juo se BBQ: lla

Ruusuviini on monipuolinen, sillä on vähemmän voimakas maku kuin tavallisella punaviini- ja valkoviinillä. Siksi sen makuprofiili voidaan sekoittaa ja sovittaa erilaisten ruokien kanssa, kuten BBQ, kala, vihannekset, kana, pihvi, perunalastut, suklaa-pikkuleivät. 

Se voi antaa sinulle molempien maailmojen parhaat puolet, koska se on täydellinen BBQ, ranta, sohva, piknik-viini. Sinun on jäähdytettävä se ensin ennen tarjoilua. 

Ei ole niin, että kalliit

ruusuviinit ovat yleensä halpoja, toisin kuin puna- ja valkoviinit. Tekijä, joka tekee näistä viineistä halpoja, on se, että näiden tuotantokustannukset ovat halvempia kuin tavalliset. Ja monet ihmiset suosivat edelleen punaista tai valkoviiniä ruusun sijaan. Siksi sitä aliarvioidaan edelleen suuressa osassa maailmaa. 

Uusin vintage-maku tuoreempi

ruusuviini ei ikäänny sulavasti, toisin kuin Meryl Streep. Sinun ei tarvitse laittaa viiniäsi varastoon ja tehdä siitä ikääntyvän. Voit juoda pullon ruusuviiniä heti ostettuasi sen kaupasta. Nuorempi ruusuviini maistuu tuoreemmalta kuin vanhempi viini.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa