rillan koti

RILLA – RILLAN KOTI

VAPPUASUN INSPIRAATIO

Olen vappuasujeni suhteen kovin uskollista tavaraa. Tasan kerran vuodessa päälaelle päätyvä mustavalkoinen tupsulakki sitä luokkaa nostalginen, että tuo määrittelee hyvin pitkälti muun asun. Mustaa ja valkoista, laadukkaita materiaaleja ja lakin lakerilippaa muistuttavat mustat kiiltonahkaiset kengät jalkaan!

Asusteilla, koruilla, kynsilakalla ja muulla pienellä hommaan haetaan teemaan sopivaa twistiä. Asun ei tarvitse olla virallinen tai jäykkä, mutta sopivasti juhlava kyllä. Sopiva asu kruunaa juhlatunnelman ja erottaa sen kaiken tavallisesta arjesta ja vähän paremmasta sunnuntailounaasta. Juhlaan pukeutuminen koskee meillä jokaista perheenjäsentä. Sitä pienintäkin, joka mieluiten pukeutuisi aina löysiin kotipöksyihin.

Mustavalkoinen hattu- ja asuteema sopii erinomaisen hyvin J.P. Chenet Sparkling Rosé Ice Edition Demi-Secin pinkkiin pukuun. Kyseisen värin loistaessa poissaolollaan vaatekaapistani halusin täydentää lookkia sillä maailman yksinkertaisimmalla tavalla – täydellisesti yhteensopivalla kynsilakalla, joka sattumoisin löytyi kynsilakkalaatikostani. Jos juhlaväki ei huomaa tätä sävyjen harmoniaa kaataessani juomaa laseihin, ihmettelen syvästi 😀

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa