Punaviinit

JP Chenet Viini Tarjous

Etsitkö tapoja piristää juhliasi? Oletko kyllästynyt maistamaan tavallista punaviiniä? Kokeile sekoittaa cocktaileja JP Chenet punaviiniä. 

Tiedämme, että sangria voi olla hauska ja vaihtoehtoinen tapa juoda suuri JP Chenet punaviiniä juhlien aikana, mutta loppujen lopuksi perus sangria muita makuja voi tulla tylsää nopeasti ja se voi päätyä pilaa puolueen tai päivämäärä, mutta tiedätkö on olemassa muita cocktaileja, että voit nauttia muuta kuin sangria.

Täällä aiot oppia, mitä cocktail olisi sekoittaa meidän maailmankuulu JP Chenet punainen Viini. Mutta ensin meidän täytyy oppia JP Chenet punaviini tuotteita, jotta voimme tietää, mitä viini on täydellinen cocktail, että teemme ja näytämme mitä cocktail sekoitetaan suosittelemme tuotteita toisessa osassa artikkelin 

JP CHENET ALKUPERÄINEN PUNAVIINI

 • JP Chenet Original punaviini on täydellinen viini perinteisen viinin ystäville, koska se on täydellinen tasapaino hedelmäinen viini silkkinen elin. Tämän viinin runko on hieman punainen, mutta viiniä tarkasteltaessa on vielä selvää. Tuoksu tämä viini on hieman hedelmäinen ja on ripaus pippurinen toteaa.
 • Rypäleet on korjattu täydellisessä kypsyydessä, ovat destemmed, maa, ja käynyt 6-12 päivää. Maserointi tehdään valvotussa lämpötilassa (n. 25 º) ja voi kestää jopa 1 kuukausi poimia hienoimpia materiaaleja, makuja ja värejä. Viini on vanhennettu ruostumattomasta teräksestä sammiot säilyttää rikkaus aromit. Tämä viini voidaan nauttia juustoa, keksejä ja lihaa ja se olisi tarjoiltava noin 16-18 astetta.
 • Alkuperäinen linja ominaisuuksia Cabernet-syrah, Merlot, Grenache-cinsault, Merlot Rose, Colombard Sauvignon, Sauvignon Blanc Colombard-chardonnay, ja Chardonnay.

JP CHENET RESERVE PUNAVIINI

 • Meidän JP Chenet Reserve punaviini erityisesti meidän Pinot Noir versio on yksi herkullinen viini meidän laaja valikoima tarjouksia, koska meidän Pinot Noir Viinirypäleet on korjattu Vin de France, Languedoc-Roussillon yksi rikkaiden euroopan mailla, jotka ovat siksi meidän ainesosat ovat täynnä rikkautta.
 • Tämä punaviini tarjoaa suuren puhkeamisen elävä ja aromaattinen tuoreus ja se on myös runko rapeutta, kun avaat pullon. Kun avaat pullon, huomaat sen väri eroaa alkuperäisestä, koska se näyttää rubiinin väri viiniä. Ja se olisi palveltava noin 14-15 astetta.
 • Reserve Line sisältää myös Merlot-cabernet ja Chardonnay- Viognier.

JP CHENET SPARKLING WINE 

 • Meidän JP Chenet Kuohuviini on tuore, vilkas ja ainutlaatuinen aromaattinen hienostuneisuus, ne on muotoiltu meidän kellarissa Landiras lähellä Bordeaux, ja olemme varmoja, että sinulla on hauskaa juominen tämän kevyen viinin.
 • Jokainen pullo avaat maistaa suuri ja tuoreita makuja tämän tuotteen ja se on myös aromi valkoista persikkaa ja aprikoosi hieman brioche. Väri tämä tuote on hieman erilainen kuin kaikki viinit, koska se on selkeä kultainen väri lukuisia kuplia, kun avaat pullon tätä kuohuviiniä.
 • Reserve linja sisältää myös makuja Brut, Rose Dry, Sweet, ja Demi-sec.

Tunnemme, millaisia viinejä sekoitamme cocktaileja. Aiomme luetella ja opettaa sinulle yksi kerrallaan, miten luoda erilaisia viinipohjaisia cocktaileja juhliin ja päivämääriin.

Figgy Sparkler – Tarjoile tämä hyvin ainutlaatuinen cocktail mihin tahansa juhliisi ja olet puhua kaupungin hyvällä tavalla. Koska riippumatta siitä, missä palvelet sitä partygoers on hauskaa juodessaan tätä virkistävää cocktailia. Figgy sparkler sekoittaa tuoreita karpaloja, appelsiinia ja kuivattua tai tuoretta viikunaa virkistäväksi ja upeaksi cocktailiksi. 

Resepti voidaan tehdä suosikki vodka tai voit halutessasi valaa sen viikunoita. Top se JP Chenet Kuohuviini punaviiniä ja nauttia paahtoleipää ystäviesi kanssa virkistävä juoma.

Ainesosia

1 kuva (kuivattu, käytä tuoretta, kun saatavilla)

2 viipaletta oranssi (puolikas)

6 karpaloa (tuore)

1 1/2 unssia vodkaa

4 unssia JP Chenet Kuohuviini punaviini 

Koristele: oranssi kierre

Koristele: 3 karpaloa

Menettely 

Vaihe 1: Vuonna cocktail ravistin, sotkea viikuna, oranssi, ja karpalot vodkaa.

Vaihe 2: Lisää jää ja ravista hyvin.

Vaihe 3: Siivilöi samppanjahuiluun ja yläosaan JP Chenet -kuohuviinillä.

Vaihe 4: Koristele kolmella karpalolla ja oranssilla käänteellä

Vaihe 5: Tarjoile ja nauti!

 1. Classic Bishop Cocktail – Kutsutaan usein “yksinkertaistettu sangria”. Tämä cocktail tarjoillaan usein korkeatasoisilla juhlilla vuonna 1935, ja tämä cocktail koostuu rommista ja punaviinistä. Suosittelemme käyttämään JP Chenet Reserve punaviiniä vahva maku, joka mukana rommi. Nämä cocktailit tarjoavat täydellisen booli ja varmasti se nauttia juomarit kaikkialla. 

Ainesosia

3 unssia rommia

1 unssi JP Chenet Reserve punaviiniä

1 tl yksinkertaista siirappia

1/2 

Menettely

Vaihe 1: Kerää ainekset.

Vaihe 2: Kaada ainekset cocktailravistin täynnä jäätä.

Vaihe 3: Ravista hyvin.

Vaihe 4: Siivilöi jäähdytetty JP Chenet Reserve punaviinilasi.

Vaihe 5: Nauti!

 1. Mansikka Raparperi Sangria – Mansikka ja viini ei ole uusi yhdistelmä, mutta tämä sangria tuo uuden kulman sangria. Mansikka maku on täydellinen meidän JP Chenet Alkuperäinen punaviini, koska viinirypäleet ja mansikka on hyvä yhdistelmä. Tämä sangria on hieman erilainen kuin perinteinen sangria, koska sisällytämme maku “Raparperi”, joka on makea maku siihen.

Raparperisiirappi:

2 kupillista raparperia (kuutioitiin tai karkeasti hienonnettu)

1 kuppi vettä

1 kuppi sokeria

Sangrialle:

1 pullo JP Chenet Alkuperäinen punaviini 

1/2 cup vodkaa

1/4 cup St. Germaine Viina

1 kuppi mansikoita (viipaloitu)

1 limetti (viipaloitu)

Vaiheet tehdä se

Vaihe 1: Aloita valmistelemalla raparperisiirappia. Kuumenna vesi, sokeri ja raparperi pienessä kattilassa. Keitä noin 5 minuuttia, keskilämmöllä, kunnes seos on paksuuntunut ja muuttunut vaaleanpunainen.

Vaihe 2: Siivilöi raparperi nesteestä. Laita kireä neste jääkaappiin jäähtyä. 

Vaihe 3: Yhdistä pullo JP Chenet Alkuperäinen punaviini, vodka, St. Germaine viina, mansikat, ja limetit suuri kannu. Kun raparperisiirappi on jäähtynyt, lisää se viiniseokseen. Anna sangrian istua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia tai enintään 2 päivää. Tarjoile ylimääräisten viipaloitujen mansikoiden ja viipaloitujen limettien kanssa.

 1. New York Sour – Tämä cocktail voi huijata sinua, koska ensimmäinen siemaus, että otat tekee luulet, että juot viskiä hapan vähemmän alkoholia kuin tavallinen viski hapan. Mutta se on silti hyvä juoma, koska se on hedelmäinen maku ja on paljon kevyempi kuin tavallinen viski hapan. Perfect Drink sekoittaa tämä resepti on JP Chenet Reserve punaviiniä.

Ainesosia

2 unssia ruisviskiä

0,75 unssia sitruunamehuja

1 unssi yksinkertaista siirappia

5 unssia JP Chenet Reserve punaviiniä 

Menettely 

Vaihe 1: Ravista ruisviskiä, sitruunamehua ja yksinkertaista siirappia jäällä.

Vaihe 2: Siivilöi kaksinkertainen vanhanaikainen lasi ja täytä tuoretta jäätä.

Vaihe 3: Float punaviiniä päälle cocktail.

Vaihe 4: Tarjoile ja nauti

 1. Viini ja Cherry Soda – Tämä saattaa kutittaa makuhermoja hieman, koska JP Chenet Kuohuviini punaviini sekoitetaan kirsikka ja sooda. Tämä yhdistelmä voidaan pitää kaikkein eksentrinen listallamme, koska fizziness kuohuviiniä ja sooda varmasti kohteliaisuus kirsikka ja se on varmasti antaa sinulle suuri ja virkistävä aikaa. Tämä juoma on täydellinen aurinkoisiin päiviin tai mihin tahansa kesäjuhliin.

Ainesosia 

2 unssia JP Chenet Kuohuviiniä punaviiniä 

1 pullo tahansa kirsikka sooda

Pala Cherry koristeeksi

Menettely 

Vaihe 1: Täytä highball tai Collins lasi jäällä.

Vaihe 2: Lisää JJ Chenet Sparkling Red lasiin jiggerin avulla.

Vaihe 3: Top musta kirsikka sooda, ja sekoita bar lusikka sisällyttää.

Vaihe 4: Koristele brandied kirsikka.

Vaihe 5: Tarjoile ja nauti. 

Muista aina noudattaa ohjeita ja muista juoda vastuullisesti. Ja tällä kertaa puolue varmasti puhua kaupungin, kun palvelet juomia featuring tuotteitamme JP Chenet punaviiniä. Sinun pitäisi mennä ja ostaa JP Chenet punaviini Line tuotteita ja voit myös nauttia kaikki herkulliset juomat, että olemme esillä.

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa