JP Chenet: Viinit eri tilanteisiin

Ota siemailla kaupungin parhaita viinejä, kun ostat täällä JP Chenetissä! Tarjoamme laajan valikoiman viinejä, joista voit valita, kuten punaviini, valkoviini ja jopa hedelmäviinit. Valitse ja osta suosikkiviini tänään!

Oikean viinin valinta

Viinit ovat täydellisiä mihin tahansa juhlittavaan tilaisuuteen. Nykyään löydettävien viinien määrän vuoksi voi kuitenkin olla haastavaa valita oikea tilaisuuteesi tai tapahtumaasi. 

Vaikka viinit sopivat kaikenlaisiin tilanteisiin, niiden sekoitus ja maku on otettava huomioon, koska viini ja ruoka eivät välttämättä täydennä toisiaan. Siksi, jos aiot tarjoilla tietyntyyppisiä ruokia, sinun on myös varmistettava, että viini on heille hyvä pari. 

Näin voit valita viinin: 

juhlaasi vartenHäät juhlien

aikana Tämän tyyppisissä tilaisuuksissa kevyet ja kuohkeat viinit tai prosecco ovat täydellisiä valintoja, koska ne eivät tunnu kuumalta kurkussa edes yhdellä sipillä. Samppanja on kalliimpaa ja kuivempaa kuin Prosecco, huolimatta siitä, että sillä on erilaisia ​​makuja.

Kun olet päättänyt, mitä ruokia tarjoillaan juhlissa, valitse juomat, jotka sopivat parhaiten ruokiin, joita tarjoat jokaisen kurssin aikana. Pidä mielessä, että tavoitteenasi on täydentää viinin makua ruoalla eikä ylittää sitä. 

Vuosipäivät ja syntymäpäivien

virstanpylväät ovat myös jotain juhlinnan arvoista ja mikä olisi parempi tapa juhlia niitä kuin juhlava paahtoleipä? Tämäntyyppiset kokoukset tulisi tarjoilla aterioiden yhteydessä, jotka koostuvat raskaammasta ruoasta, kuten lihasta. 

Ensimmäisen kurssin aikana voit tarjoilla raikasta viiniä lisätäksesi vieraiden ruokahalua. Pääruokaa varten on ihanteellista palvella punaviiniä. 

Voit kuitenkin mennä suoraan valkoviinille, jos valitsemasi ateria on kevyt. 

Päivän yö

Hieno yö ravintolassa tai yllätyspäivä jonnekin sulattaa aina tytön sydämen. Täydellisen viinin valitseminen voi auttaa päivämäärää sujumaan sujuvasti, joten yritä olla valitsematta viinejä, jotka saavat sinut heti tuntemaan itsesi löysäksi. 

Päivämäärän pidentämiseksi voit aloittaa kevyemmillä juomilla, kuten Prosecco, samppanja tai kuivalla valkoviinillä. Tämä auttaa stimuloimaan ruokahalua ja hidastamaan päihtymisprosessia. Pidä kiinni punaviinistä, jos syöt raskaampaa ateriaa, kuten lihaa.

Cookout-juhlat

Kokit ja grillijuhlat yhdistetään ihanteellisesti raikkaisiin viineihin, koska ne ovat kuplivia ja kevyitä, pitäen ilmapiirin hauskana ja rauhallisena. Voit myös kokeilla raikkaita viinejä ja lisätä haluamiasi hedelmiä, jotta voit yllättää vieraasi virkistävällä ja maukkaalla juomalla.

Festivaalit / juhlapäivät 

Festivaali on toinen tilaisuus, jota tulisi juhlia viinillä, koska se edustaa perinteitä ja tapoja, joihin ihmiset ovat aina tottuneet. Esimerkiksi jouluaattona sinun tulisi valita glögi, koska se on rakeista, lämmintä ja mausteista, joten se on täydellinen juoma kylmälle säälle.

Lisäksi muille festivaaleille, kuten Pyhän Patrickin päivä tai heinäkuun neljäs, on ihanteellista palvella valkoviiniä täydentämään näiden juhlien aikana tarjolla olevaa ruokaa. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa