JP Chenet: Viinin etiketti, kun ruokailet muiden ihmisten kanssa

Ei ole mitään miellyttävämpää kuin hyvä lasillinen viiniä rauhoittamaan hermoja ja täydentämään ateriaasi mukavasti. Viiniharrastajille on vain jotain, joka saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja tyytyväiseksi jo yhden lasin jälkeen. 

Viini tuo ihmiset yhteen erityisellä tavalla, joten ystävien ja perheen on järkevää kokoontua pulloa herkullista viiniä. On kuitenkin tiettyjä etikettivaatimuksia, jotka sinun on muistettava aterioidessasi muiden kanssa, varsinkin jos se on muodollinen asetus. Jos haluat lisätietoja, tutustu joihinkin tärkeimpiin viinietiketin vinkkeihin, jotka sinun on muistettava: 

Pullontulisi olla ryhmäpäätös.
tilaamisenJos sinä ja kumppanisi tilaat viiniä ravintolassa, älä tartu valikkoon ja valitse pullon itse. Tämä saa sinut näyttämään snobbilta tai osaavuudelta muille pöydällä oleville ihmisille. Sen sijaan näytä kaikille muille viinilista ja voit valita yhdessä. Jos kukaan ei voi päättää pullosta, voit aina kysyä palvelimesi mielipidettä. 

Tarkista pullo ja etiketti.
Jos syöt ravintolassa, tarkista pullo, kun tarjoilija tuo sen yli. Ennen kuin he avaavat sen, he yleensä tarjoavat sen tarkastettavaksi, jotta voit lukea etiketin, tarkistaa korkin ja pullon yleisen kunnon. Jotkut muut ryhmän ihmiset voisivat pyytää sitä katsomaan, ja se on aivan hieno. 

Kaada viiniä muille, jos olet isäntä.
Muista aina, että vieraiden tulee tulla isännän eteen. Jos pidät illallisjuhlia kotona tai hemmottelet ihmisiä aterialla ravintolassa, sinun tehtäväsi on saada kaikki tuntemaan olonsa mukavaksi. Kun lasillinen viiniä saapuu, pyydä palvelinta kaatamaan ensin kaikki muut. Jos olet kotona, käy henkilökohtaisesti ympäri pöytää ja kaada vieraillesi. 

Tarjoa sekunteja ennen kuin kaadat lisää itsellesi
riippumatta siitä, oletko kotona vai ravintolassa, tarjoa aina viiniä muille ennen itseäsi. Pelkästään pullon ottamista ja itsesi auttamista voidaan pitää töykeänä ja snobbina. Jos haluat lisää viiniä, muista nostaa pullo ja tarjota viiniä seuralaisillesi. Kun olet palvellut kaikkia pöydässä, voit kaataa joitain itsellesi. 

Juo samassa tahdissa kuin kaikki muutkin
Tämä on toinen tärkeä vinkki, joka kaikkien tulisi muistaa. Pidä aina silmällä ympärilläsi olevien viinilasit. Yritä pysyä heidän tahdissaan ja älä juo heidän edessään. Tämä saattaa näyttää siltä, ​​että sinulla on kiire aterian päättymiselle. Joten ole kärsivällinen, nauti vain kumppaneidesi kanssa vietetystä ajasta ja nauti siemaillasi viinilasillasi silloin tällöin. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa