JP Chenet: Miksi sinun pitäisi juoda viiniä enemmän

Useimmat ihmiset välttävät alkoholin käyttöä monista syistä, mutta yksi tärkeimmistä on se, että se voi aiheuttaa terveysongelmia. Loppujen lopuksi liiallinen alkoholin nauttiminen voi olla haitallista sinulle. Kaikki alkoholijuomat eivät kuitenkaan voi aiheuttaa jotain pahaa. 

Viini on yksi juomista, joka ei ainoastaan ​​tuo esiin syömäsi ruoan makua, vaan sillä on myös useita terveyshyötyjä sinulle. Katso joitain suuria syitä juoda viiniä.

Sopii sydämelle

Sydänsairaudet ovat yleistyneet nykyään, etenkin nykyisessä tilanteessa, jossa ihmiset eivät saa tarpeeksi liikuntaa. 

Satunnaisen lasin punaviinin juominen voi todella hyödyttää sydäntäsi enemmän kuin tiedät. Loppujen lopuksi se sisältää voimakkaan antioksidantin nimeltä resveratrol, jonka on osoitettu vähentävän rasvan kertymistä valtimoihin, mikä on yleinen sydänsairauksien syy. 

Punaviinien lisäksi valkoviini sisältää myös antioksidantteja tyrosolia ja hydroksityrosolia, jotka tarjoavat samat sydämen edut kuin resveratroli.

Parantaa keuhkojen toimintaa

Sydämen terveyden parantamisen lisäksi valkoviini auttaa myös parantamaan keuhkojen toimintaa. Yhdysvaltain Buffalon yliopiston tutkijat tekivät testin, joka osoitti heille, että viinin juojilla oli korkein antioksidanttipitoisuus ja heillä oli parempi keuhkojen toiminta.

He testasivat noin 1500 valkoihoista ja afroamerikkalaista. Jokaisella ihmisellä on erilaiset alkoholinkulutustasot ja elämäntavat, mukaan lukien erilaiset alkoholijuomat.

Vähentää diabeteksen riskiä

Toinen terveysongelma, joka on koskettanut koko maailmaa, on diabetes. Korkea sokeripitoisuus veressä on vaarallista ja aiheuttaa erilaisia ​​komplikaatioita, jos siitä ei huolehdita. 12 vuoden tutkimus osoittaa, että joskus punaviinin juominen vähentää tyypin 2 diabeteksen todennäköisyyttä 30%.

Amsterdamin VU -yliopiston lääketieteellinen keskus testasi yli 300 000 osallistujaa yli 12 vuoden ajan ja huomasi, että niillä, jotka eivät juo punaviiniä, on suurempi mahdollisuus saada diabetes.

Vähentää syöpäriskiä

Kuten lääketieteen asiantuntijat sanovat, ennaltaehkäisy on parempi kuin hoito, ja yksi sairauksista, joita ehkäistään paremmin, on syöpä. Olipa kyse paksusuolesta, eturauhasesta tai mistä tahansa syövästä, lasillinen punaviiniä voi täyttää kehosi syöpää torjuvilla ominaisuuksilla, jotka voivat estää syövän saamisen. 

Erillisessä tutkimuksessa havaittiin, että punaviinien resveratroli voi vähentää suolen kasvaimia jopa 50%vain juomalla kaksi lasillista päivässä. Toisin kuin muut alkoholijuomat, jotka lisäävät riskiä sairastua rintasyöpään, punaviinin juominen voi itse asiassa alentaa sitä Cedars Sinai Medical Centerin tutkijoiden mukaan. 

Huolimatta useimpien alkoholijuomien huonosta maineesta, valitsemalla oikea, voit itse parantaa terveyttäsi ja pienentää joidenkin sairauksien riskiä. Jos pystyt estämään tämän vain syömällä ja juomalla oikeaa ruokaa, etkö halua sitä myös?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa