Kokeile näitä kesäjuhlat-ideoita nyt

Kokeile näitä kesäjuhlat-ideoita nyt!

Ennen kuin edes tiedät sitä, kesä on aivan kulman takana! Siihen liittyy paljon asioita hiekkarannoista kovajuoksuihin. On yksi asia, jonka useimmat ihmiset odottavat kauden muuttuessa, eli kesäjuhlien järjestäminen! 

Voit mukauttaa valikkokohteita monella tapaa, mutta et voi jättää väliin JP Chenet -valkoviinit lisätäksesi viehätystä pöydälle. Olitpa sitten halunnut järjestää brunssin tai illallisen, siellä on aina tilaa lasilliselle viiniä! Katsokaa joitain seuraavista juhla-aiheideoistamme:

Maalaismainen kesä

Nautitko luonnon tarjoamasta? Maalaismainen juhlapöytä on aina viehättävä valinta niille, jotka rakastavat kukkia ja lohduttavia puun sävyjä. Koristele paikkasi valkoisilla pitsi-lautasliinoilla ja käytä keskellä laajaa valikoimaa kukkia. Älä unohda lisätä ripaus vintage-uutuuksia lisätäksesi merkkiä. 

Useimmat ihmiset rakastavat syödä teekakkuja, paahtopaistia ja vuoka maalaismaisen brunssin tai illallisen aikana. Yhdistä ne lasien chardonnayn tai jotain hieman kevyesti vatsaan, jotta maalaismainen viehätys loistaa koko puolueen ajan. 

Trooppinen paratiisi

Mikään muu ei huutaa kesää kuin matka rannalle! Löydät joitain parhaita merinäköaloja trooppisista maista, jotka tarjoavat valkoista hiekkaa, kristallinsinisiä vesiä ja runsaasti palmuja. Tuo tuo paratiisi takapihallesi lisäämällä trooppisia elementtejä sisustukseen tai valikkoon! 

Käytä trooppisia hedelmiä ja vihanneksia. Valitse puulevyt posliinin sijaan, jotta saat aikaan saaren tunnelman. On myös hienoa käyttää erilaisia ​​lehtiä myös keskipisteenä! Päästä pois päivällä tai yöllä virkistävällä pina coladan tai valkoisen sangrian annoksella. 

Boho tyylikäs yllin kyllin

Tämä on ehkä yksi trendikkäimmistä juhlatiloista siellä, ja jos etsit jotain värikkäitä ja eloisia, tämä voi olla täydellinen valinta sinulle. Tartu kourallisiin lyhdyihin ja värilliseen valoon ripustamiseksi. Käytä eloisia värejä tuomaan esiin talosi viehätys. 

Ei ole haittaa tehdä matka supermarketiin joillekin gourmet-ainesosille. Tee paras salaatti tuoreimmista ainesosista ja yhdistä ne sileään valkoviiniin. Juustolautaset ovat usein upeita juhla-alkupaloja, joten hanki parhaat juustot ja hedelmät, kun olet poissa! 

Urheilullinen juhla

Jos sinulla on iso peli, jota sinä ja ystäväsi olette innoissanne katsella, varmista, että lisäät hypeä koristamalla puolueesi urheiluun liittyvillä esineillä! Kypsennä herkullista sormiruokaa ja tuo esiin valkoviini, jota olette kaikki säästäneet, kun tapahtuu suuri voitto. Älä unohda kytkeä televisiota, kun kaikki täyttävät vatsaansa! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa