JP Chenet: Kuinka juoda punaviiniä kuin ammattilainen!

JP Chenet: Kuinka juoda punaviiniä kuin ammattilainen!

Useimmat ihmiset eivät tiedä, että viinin juominen on taidetta. Se on kokemus, jota ei voida toistaa. Erilaiset punaviinit voivat jättää elämääsi yllättävän vaikutuksen. On kuitenkin joitain asioita, jotka sinun on harkittava kokeaksesi punaviinin täysimääräisesti. 

Opi tuntemaan, kuinka voit juoda punaista viiniä ammattimaisesti vierittämällä JP Chenet -tiimin tätä artikkelia! Viinin juominen ei ole niin yksinkertaista kuin sanoa ABC: si, mutta näiden vinkkien tunteminen voi auttaa sinua matkallasi kohti valaistumista. 

Viinin oikea juominen

Se voi olla yllätys, mutta viinin juominen ei välttämättä tarkoita vain korkin poistamista ja alkoholin kaatamista lasillesi. Sinun on harkittava monia asioita, jotta voit todella nauttia kokemuksesta. Tässä on joitain asioita, jotka sinun on tiedettävä viinin juomisen taiteesta:

  1. pitäminen oikealla tavalla

ViinilasinOn olemassa useita viinilasit, jotka sinun on tiedettävä ennen kuin juot tuon hienon punaviinipullon. Lisäksi on myös oikea tapa pitää nämä lasit kiinni valjastamasi juoman mausta. Voit näyttää ammattimaiselta viininjuojalta, jos ymmärrät eron jokaisen lasin välillä ja kuinka pitää niitä oikein. 

Trendi on nykyään varreton viinilasit, joita voit helposti pitää kädessäsi. Se on helppoa, koska voit vain pitää sitä samalla tavalla kuin tavallinen lasi. Perinteiset viinilasit valmistetaan kuitenkin ohuilla varrilla, joita tulisi käsitellä hienovaraisesti. Sinun on pidettävä lasista kiinni peukalon pohjalla, keski- ja indeksiosoittimilla samalla kun muut sormesi tukevat lasia. 

Lisäksi sinun on pidettävä lämpimät kätesi poissa viinistä niin paljon kuin mahdollista. Tämä vaikuttaa viinin lämpötilaan ja voi pilata kokemuksen. 

  1. Pyöritä viiniä ennen juomista.

Se voi tuntua typerältä, mutta viinin pyörittäminen voi tehdä kokemuksesta paljon nautinnollisemman. Tämä johtuu siitä, että toiminta antaa viinin hapettaa ja puolestaan ​​tuo esiin sen monimutkaisen aromaattisen maun. 

Lasin pitäisi olla tarpeeksi tilaa, jotta voit pyörittää viiniä kunnolla. Suurin osa asiantuntijoista ei täytä lasiaan reunaan saakka, koska se ei salli ilman tunkeutua viiniin. Laita lasiin vain tarpeeksi punaviiniä, jotta voit nauttia sen erinomaisesta mausta paremmin. 

  1. Ikä on vain luku

Viininjuojien keskuudessa vallitsee väärinkäsitys, että mitä vanhempi juomasi on, sitä paremmin se maistuu. Näin ei aina ole, koska se riippuu viinityypistä. Suurin osa viineistä kulutetaan parhaiten 3-5 vuoden kuluessa pullotuksesta. Se johtuu siitä, että viinipullot eivät tarjoa tarvittavaa ympäristöä viinin käymiseksi edelleen. Älä säilytä viiniäsi liian kauan vain siksi, että luulet sen maistuvan pidemmällä aikavälillä. Nauti siitä heti, kun ostat sen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa