JP Chenet: Kuinka valmistaa hedelmäviiniä

Löydä laaja valikoima viinejä, jotka tekevät kaikista tilaisuuksista erityisiä täällä JP Chenetissä. Tarjoamme hyödyllistä tietoa erilaisista viineistä, jotta tiedät minkä viinin valitset. Yksi viimeisimmistä hankkeistamme on hedelmäviinin valmistaminen. Lue lisää täältä! 

Tarvittavat ainesosat

Hedelmäviinien tekeminen on hauskaa ja helppoa, koska sinun on valittava haluamasi maku. Tarvitset myös muutaman yksinkertaisen ainesosan haluamasi maun saavuttamiseksi. Aloita valmistamalla seuraavat ainesosat:

Hedelmät Hedelmiä 

valittaessa suosittelemme poimimista kauden aikana pakastettujen hedelmien joukosta, koska niiden solurakenteet hajoavat, jolloin niistä vapautuu enemmän mehuja kuin jäädyttämättömistä hedelmistä. 

Sokeri

Älä käytä vain sokeria, joka sinulla on talossasi. Käytä mahdollisimman paljon orgaanista ruokosokeria. Muista, että käytät paljon sokeria, koska sinun on syötettävä hiiva, jotta sokerista voi tulla alkoholia. 

Vesi

Älä käytä kloorattua vesijohtovettä hedelmäviiniin, koska se tappaa vain hiivan. We suositeltavaa käyttää suodatettua vettä sijasta.

Hiiva

Hiiva maagisesti muuttaa hedelmiä, sokeria ja vettä viiniksi. Voit valita kahden tyyppisestä hiivasta:

  • Villi hiiva – Villi hiiva on perinteinen ainesosa viiniä valmistettaessa, koska se on jo hedelmässä. 
  • Ostettu viininvalmistushiiva – Harkitse ostetun viininvalmistushiivan käyttöä, jotta aloittelijat saisivat yhtenäisemmän, standardoidun viininvalmistuskokemuksen. Samoin kuin leivohiiva, viininvalmistushiiva on saatavana pienissä paketeissa, ja sitä on saatavana useina makuina, alkoholipitoisuuksina, käymisenä ja muulla tavalla.

Making hedelmäviinit

Tässä ovat ohjeita, miten tehdä hedelmäviinien:

  1. Suorita ensisijaisen käymiseen suurta ämpäri, koska aukko on suurempi, mikä helpottaa puhtaana
  2. Kun käyminen on valmis, siirrä viini toiseen astiaan selvitys- ja ikääntymisen
  3. Place murskatut hedelmät nailonpussiin ja laita ne ämpäriin.
  4. Lisää pektiini-entsyymejä, jotta hiiva hajoaa helpommin.
  5. Hedelmillä ei ole tarpeeksi sokeria tuottaakseen alkoholia viinillesi, joten sinun on lisättävä vähintään yksi enintään kolme kiloa sokeria per gallona viiniä 
  6. Lisää vettä vastaamaan tekemäsi viinimäärää. Voit lisätä tanniinia saadaksesi viinillesi paremman koostumuksen. Tämä lisää viiniin myös ravinteita, joita hedelmillä ei ole.
  7. Lisää seokseen kaliummetabisulfiittia.
  8. Kaada our teelusikallista sokeria viiteen unssiin viileää vettä ja liuota se. Lisää vielä yksi unssi gallonaa kohti ei-toivottujen bakteerien, hiivan ja epäpuhtauksien poistamiseksi
  9. . 24 tunnin kuluttua voit nyt lisätäkäymisen aloittamiseksi.
  10. hiivasi viiniinVarmista, että fermentoit viiniäsi lämpimämmässä lämpötilassa 70 ° C – 75 ° F 
  11. Sekoita viinisi joka silloin tällöin hiiva voi sekoittua sokereihin ja eliminoida käymisen aikana syntyneen CO2-kaasun.
  12. Lisää ylimääräinen hiiva fermentaation kolmantena päivänä fermentoinnin loppuun saattamiseksi
  13. Poista hedelmät ja tyhjennä niiden sisään juuttunut neste, kun käyminen on alle 1,040 ja yli 1,020
  14. Anna viinin käydä loppuun, ennen kuin siirrät sen lasipurkkiin vanhentamista ja puhdistamista varten. 
  15. Siirrä viini puhtaaseen, puhdistettuun lasiastiaan, joka sopii luomasi erän kokoon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa